DIENSTEN

On & offline communicatie

   WEB

Op zoek naar een goede website? iChicks zorgt ervoor dat je website of webshop niet enkel visueel aantrekkelijk en functioneel is, maar ook perfect wordt weergegeven op diverse apparaten en hoog scoort in Google.

   GOOGLE

Goed scoren in Google is zeer belangrijk gezien dit leidt tot meer bezoekers naar je website, meer leads en meer conversies. iChicks heeft de juiste SEA en SEO specialisten in huis om je online aanwezigheid te garanderen.

   ONLINE MARKETING

Social media en email zijn voor veel bedrijven ideaal voor het uitbouwen en onderhouden van relaties met klanten. iChicks helpt je bij het uitstippelen en de uitvoering van je social media en email marketing strategie.

   GRAFISCH ONTWERP

Op zoek naar een nieuw fris logo? iChicks ontwerpt professionele logo’s met bijhorende huisstijl. Ook voor het ontwerpen van functionele en visueel aantrekkelijke verpakkingen kan je bij ons terecht.

   PRINT

Drukwerk is specialistenwerk. We onderscheiden ons graag door onze detaillistische aanpak bij print-projecten van klein tot groot: van het ontwerpen van visitekaartjes tot het opleveren van grootformaat prints of signalisatie.

   WEBAPPLICATIES

Werk je met Teamleader of zoek je een handige tool voor facturatie, CRM en project management? iChicks zorgt al gecertificeerd Teamleader-partner voor een perfecte integratie van je website/webshop met Teamleader.

   ADVIES & STRATEGIE

Je kan bij iChicks terecht voor professioneel en gepersonaliseerd marketing advies, resulterend in een concreet actieplan, alsook voor het opstellen van een roadmap voor een concrete en effectieve online marketing strategie.

   CONCEPT & CREATIE

Sprekende foto’s, goede teksten: ze zijn onontbeerlijk voor de uitstraling van je website, Facebook of Instagram pagina. Onze ervaren fotografen en copywriters helpen je om je boodschap op de juiste manier over te brengen.

CONTACTEER ONS

U hoort ons terug binnen de 24u

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.