PROFESSIONELE DRONE VIDEO'S & DRONE FOTO'S

iChicks verzorgt professionele drone video’s en drone foto’s voor bedrijven en particulieren. Onze gecertificeerde dronepiloten zijn professionals en weten als geen ander wat er komt kijken bij kwalitatieve drone opnames. Drone beelden zijn interessant voor veel doeleinden: sprekende bedrijfsfilms, luchtfoto’s, promotiefilms, etc…

DRONE VIDEO’S – REALISATIES

U heeft als bedrijf een aantal mooie projecten gerealiseerd en wil deze graag online delen om nieuwe klanten te werven? Beeldopnames met een drone van uw diverse realisaties zijn perfect geschikt om te gaan sharen via social media en te gaan integreren in uw website. Drone video’s en foto’s trekken de aandacht en zullen zorgen voor meer visibiliteit van uw realisaties en nieuwe klanten!

DRONE VIDEO’S – VISUELE INSPECTIES

De scherpe beelden laten toe om visuele inspecties te doen van gebouwen, monumenten, daken, torens, schouwen, bruggen, etc…Er wordt gefilmd in 4K en de opgenomen foto’s hebben 12 megapixels, terwijl de 3-assige gimbal van de drone ervoor zorgt dat de opnames stabiel zijn. Ook voor toepassingen zoals werfopvolging van industriële gebouwen en verkavelingen kunnen onze drones ingezet worden.

DRONE VIDEO’S – IMMO MAKELAARS

Vergroot de koopkansen van een woning met een professionele drone video. Door het filmen vanuit een ander perpectief en het inzetten van drone beelden via diverse online media stijgt de kans op een snelle verkoop. Een drone video geeft immers een duidelijk beeld van het pand en de omgeving.

DRONE VIDEO’S – (SPORT)EVENEMENTEN

Een festival of sportevenement organiseren? Kwalitatieve luchtopnames met een drone zijn perfect om de omvang van een evenement in beeld te brengen. De beelden zijn ook ideaal om te gebruiken voor een aftermovie of promotie van komende edities.

CONTACTEER ONS

U hoort ons terug binnen de 24u

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.