OVER ONS

iChicks staat voor een gepassioneerd team van 10 communicatie specialisten met als belangrijkste uitgangspunt transparantie en een professionele service aan eerlijke prijzen. Eén aanspreekpunt voor uw volledige online en offline communicatie.

Hoe starten we?

Net als iedere opdracht is ook iedere opdrachtgever anders. Wat wel gelijk is, is onze aanpak na de eerste kennismaking. U heeft het voor het zeggen. Letterlijk dan. We horen graag zo veel mogelijk over u, uw onderneming of organisatie en over de aanleiding om creatief te gaan samenwerken.

Ons aanbod

We proberen altijd duidelijk te communiceren over wat we gaan doen. U ontvangt van ons een duidelijke offerte voor iedere opdracht. Alles staat dus zwart op wit en we houden eraan om de factuur gelijk te houden aan de offerte. Zo weet u waar u aan toe bent.

Prijzen

Het is ons streven om de kosten laag te houden. We zijn zuinig op uw budget. Toch is het niet ons hoofddoel om de goedkoopste te zijn. Het best mogelijke resultaat staat bij ons voorop. Maar omdat we een kleiner communicatiebureau zijn lukt het ons altijd om betaalbaar te blijven.

TEAM

8 m/v sterk

Christa
sales & strategie
Pieter
backend development
An
fotografie
Sharon
web & online marketing
Stijn
drupal development
Stefanie
administratie
Stefaan
seo & social media
Seppe
grafisch ontwerp

CONTACTEER ONS

U hoort ons terug binnen de 24u

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.