SEO - ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Is je website niet goed vindbaar in Google op de voor jou belangrijkste zoekwoorden? Scoren je concurrenten beter met hun website? Dan is het tijd om aan de slag te gaan met SEO (zoekmachine optimalisatie). Het verkrijgen van hoge posities in de zoekresultaten is immers een continu proces.

SEO SCAN

We starten elk traject met een duidelijke strategie waarbij aan de hand van de doelstellingen de aanpak wordt bepaald. De drie pijlers binnen dit traject zijn techniek, content en linkbuilding.
Met het resultaat van deze scan maken we een analyse zodat we een duidelijk beeld krijgen van de huidige situatie en waar de mogelijkheden liggen om hogere posities in Google te verkrijgen.

SEO OPTIMALISATIE

Wanneer we een beeld hebben van de huidige situatie, starten we met de zoekmachine optimalisatie. De website wordt technisch geoptimaliseerd, teksten worden herschreven, zodat ze niet alleen geoptimaliseerd zijn, maar ook aantrekkingskracht hebben. Om de voortgang bij te houden, zorgen wij voor een maandelijks prestatierapport.

CONTACTEER ONS

U hoort ons terug binnen de 24u

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.