scroll naar boven

online

webapplicaties

online

euh?

Een webapplicatie is een stukje online software, op maat gemaakt voor jouw organisatie. Je gebruikt de app via jouw browser, wat installatie op jouw computer overbodig maakt en waardoor deze altijd toegankelijk is, ook op mobiele apparaten.

Een app kan zowel intern als extern worden ingezet. Denk bijvoorbeeld aan een interne bedrijfsapp die de effectiviteit van je organisatie verbetert, of een extern dashboard waarop klanten kunnen inloggen om gebruik te maken van jouw diensten.

online

design & techniek

We benaderen applicaties vanuit de gebruiker. We definiëren ‘wie’ de applicatie gebruikt en ‘wat’ de gebruiker met het systeem kan doen. Op basis daarvan ontwerpen we een gebruiksvriendelijke interface en logische navigatie. Vervolgens werken onze ontwikkelaars de techniek verder uit. Voor een complete integratie worden bestaande systemen in je bedrijf gekoppeld aan de nieuwe app.

online

digitale strategie

Onze developers halen energie uit het aanpakken van complexe digitale vraagstukken. Van strategie tot technische ontwikkeling staan we bedrijven bij in de digitale transformatie en het bouwen van webapplicaties.

We zien digitale strategie als een belangrijk onderdeel van de ontwikkeling van een applicatie. De investering in een webapplicatie is vaak een meerjarenplan, en we zetten onszelf graag neer als de digitale partner die daar onderdeel van uitmaakt.

online

ontwikkeling & ondersteuning

Tijdens, maar ook na de ontwikkeling van een webapplicatie, komen er vaak nieuwe ideeën en vraagstukken bovendrijven. We zien de eerste versie van een applicatie dan ook als een fundament waarop we verder kunnen bouwen. Doorontwikkeling en onderhoud zien wij als onderdeel van een applicatie. Zo groeit de oplossing mee met jouw organisatie, je ambities en de gebruikers.

samenwerken

een nieuw project?

Contacteer ons of kom langs voor een vrijblijvende babbel of offerte. Ons creatief team helpt je graag verder!