WEBSITES

Een website moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook functioneel en uitnodigen tot vervolgactie. Hierbij horen goeie teksten en een doordachte navigatie, interactieve tools en duidelijke formulieren. Wij zorgen voor een totaalpakket: registratie domeinnaam, hosting en een zoekmachine vriendelijke WordPress site.

CORPORATE WEBSITES

Websites moeten een bijdrage leveren aan een organisatie. Ook moeten ze zorgen voor een gerichte online profilering. Zo wordt uw bedrijf en merk gekoppeld aan de juiste doelgroepen.

CAMPAGNE WEBSITES

Campagne sites brengen een product, dienst of thema onder de aandacht. Hiernaast kunnen online marketingkanalen als Facebook of AdWords de website extra ondersteunen.

FULL SERVICE & SUPPORT

Full service is bij iChicks ook écht full service. Hosting en technisch onderhoud zijn belangrijke aspecten. Evenals het garanderen van bereikbaarheid, beveiliging, technische support, updates, back-ups, trainingen enz…

ONLINE MARKETING

Na de lancering begint het allemaal pas echt. Een website zonder marketing is als een auto zonder motor. We bedenken een online marketingstrategie, brengen het juiste publiek naar uw website en analyseren het gedrag van uw bezoekers.

CONTACTEER ONS

U hoort ons terug binnen de 24u

Ik ga akkoord met de opslag en verwerking van mijn gegevens door deze website.