scroll naar boven

online

websites

online

totaalpakket

Websites moeten niet alleen visueel aantrekkelijk zijn maar ook functioneel en uitnodigen tot vervolgactie. Hierbij horen goeie teksten en een doordachte navigatie, interactieve tools en duidelijke formulieren. Wij zorgen voor een totaalpakket: registratie domeinnaam, hosting en een zoekmachine vriendelijke WordPress site.

online

corporate websites

Websites moeten een bijdrage leveren aan een organisatie. Ook moeten ze zorgen voor een gerichte online profilering. Zo wordt uw bedrijf en merk gekoppeld aan de juiste doelgroepen.

online

full service & support

Full service is bij iChicks ook écht full service. Hosting en technisch onderhoud zijn belangrijke aspecten. Evenals het garanderen van bereikbaarheid, beveiliging, technische support, updates, back-ups, trainingen enz…

online

campagne websites

Campagne sites brengen een product, dienst of thema onder de aandacht. Hiernaast kunnen online marketingkanalen als Facebook of Google Ads de website extra ondersteunen.

online

online marketing

Na de lancering begint het allemaal echt. Een website zonder marketing is als een auto zonder motor. We bedenken een online strategie, brengen het juiste publiek naar uw website en analyseren het gedrag van uw bezoekers.

samenwerken

een nieuw project?

Contacteer ons of kom langs voor een vrijblijvende babbel of offerte. Ons creatief team helpt je graag verder!